PV OWASE

Wat leuk dat je lid bent (of overweegt om lid te worden) van PV OWASE, dé personeelsvereniging voor alle samenwerkende OWASE-bedrijven!

Wat kun je als lid verwachten?

  • Gezellige activiteiten
  • Voordeel bij vele, lokale leveranciers (bekijk hier het overzicht met winkelierskortingen)
  • De kans om op een leuke manier collega’s van diverse bedrijven te ontmoeten!

Wie kan er lid worden?

  • Medewerkers van OWASE-bedrijven
  • Gepensioneerde medewerkers van OWASE-bedrijven

Voor medewerkers van OWASE-bedrijven

Het lidmaatschap bedraagt voor jou als medewerker € 2,50 per maand. Als medewerker betaal je dit bedrag via een maandelijkse inhouding op je salaris. Daarnaast geeft elke werkgever ook nog een bijdrage van €1,40 per medewerker per maand.
PV – aanmeldingsformulier 

Aanmelden moet via een aanmeldingsformulier dat te verkrijgen is bij jou HR-afdeling of te downloaden via de website WVO Owase. Dit formulier moet volledig ingevuld + voorzien van pasfoto ingeleverd worden bij jouw HR-afdeling. Het formulier en de pasfoto wordt door HR doorgestuurd naar het PV-bestuur gestuurd (pv-owase@outlook.com) t.b.v. de ledenadministratie en de ledenpas.

Afmelden of het doorgeven van wijzigingen moet via jouw HR-afdeling. Zij zorgen er dan voor dat de contributie wordt stopgezet en geven dit door aan het bestuur van PV: pv-owase@outlook.com.

Voor gepensioneerde medewerkers van OWASE-bedrijven

Ga je met pensioen? Dan heb je (of jouw partner) de mogelijkheid om lid te blijven van de PV-Owase.

Aanmelden als gepensioneerd PV-lid kan met een apart aanmeldingsformulier voor gepensioneerden die te verkrijgen is bij jou HR-afdeling of te downloaden via de website WVO Owase.
Het formulier moet volledig ingevuld worden ingeleverd bij jouw HR-afdeling of het PV-bestuur via pv-owase@outlook.com. De contributie voor gepensioneerde PV leden bedraagt €30 per jaar. De contributie wordt één keer per jaar automatisch geïncasseerd of gefactureerd door de penningmeester van het PV-bestuur.
PV – aanmeldingsformulier gepensioneerden

Bestuur PV OWASE

Broer LentersVoorzitter
Hans SlotPenningsmeester
Gerrit WestermanSecretariaat
Eg GeerligsLid
Henk OttenLid
Laura KroesLid

Actueel