PV OWASE

Wat leuk dat je lid bent (of
overweegt om lid te worden)
van PV OWASE,
dé personeelsvereniging voor alle
samenwerkende OWASE-bedrijven!
Onderaan deze pagina staan
onze eerstvolgende activiteiten.

Wat kun je als lid verwachten?

• Gezellige activiteiten
  • Voordeel bij vele, lokale leveranciers (bekijk hier het overzicht met winkelierskortingen)
  • De kans om op een leuke manier collega’s van diverse bedrijven te ontmoeten!

Wie kan er lid worden?

• Medewerkers van OWASE-bedrijven
  • Gepensioneerde medewerkers van OWASE-bedrijven

Wat kost het?

Het lidmaatschap bedraagt voor jou als medewerker € 2,50 per maand. Als medewerker betaal je dit bedrag via een maandelijkse inhouding op je salaris. Daarnaast geeft elke werkgever ook nog een bijdrage van €1,40 per medewerker per maand.
PV – aanmeldingsformulier

Aanmelden kan overigens op elk moment met een aanmeldingsformulier (hierboven te downloaden) die je via jouw HR-afdeling kunt inleveren. Afmelden kan uitsluitend via de voorzitter van onze personeelsvereniging, te bereiken via nummer: 06-44956584.

Bestuur PV OWASE

Broer Lenters Voorzitter
Hans Slot Penningsmeester
Gerrit Westerman Secretariaat