Collectieve zorgverzekering 2016

Werkgeversvereniging Owase (WVO) en Zilveren Kruis hebben afspraken gemaakt over de zorgverzekering voor de periode 2015 tot en met 2017. Zo kan Zilveren Kruis u én uw gezin een zorgverzekering bieden met 10% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekeringen.
Het staat u overigens vrij om bij een andere verzekeraar een zorgverzekering af te sluiten. De collectiviteitskorting is dan echter niet van toepassing.

Daarnaast hebben wij in de OWASE-CAO de afspraak gemaakt dat u recht heeft op een bruto werkgeversbijdrage van € 15,00 per maand als u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten bij een zorgverzekeraar.

Hieronder treft u verder de informatie aan die wij van Zilveren Kruis hebben ontvangen over de zorgverzekering in 2016:

Basis Plus Module dekt onverwachte zorg

Om te voorkomen dat u hoge kosten uit eigen zak moet betalen, introduceerde Zilveren Kruis in 2015 de Basis Plus Module. Deze slimme uitbreiding maakt uw basisverzekering net iets completer. Met deze Basis Plus Module bent u voor € 3,36 per maand verzekerd voor onverwacht hoge kosten. Dit bedrag is inclusief uw collectiviteitskorting.

Uw tandartsverzekering met een nieuwe dekking

Nieuw! Met de Aanvullend Tand Basis krijgt u: elk jaar 2 controles en 15 minuten gebitsreiniging bij uw tandarts of mondhygiënist. Of 1 keer controle en 25 minuten gebitsreiniging. Daarnaast vergoeden we ook de kosten van het vullen van een klein gaatje of het trekken van een kies. Liever meer verzekeren? Kies dan een van de andere tandartsverzekeringen.

Profiteer van voordelen

Uw werkgever heeft met Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Daarmee profiteert u van korting op uw basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Voordelen op een rij:

  • De meest gekozen basisverzekering voor € 98,51 per maand (dit is inclusief 10% korting)
  • 15% korting op een aanvullende verzekering
  • Keuzevrijheid in zorgverleners vanaf Basis Zeker

Bereken uw premie en sluit af

U bepaalt welke verzekering het beste bij u past en daarmee ook hoeveel premie u betaalt. Op www.zk.nl/owase berekent u eenvoudig uw premie. U vindt daar ook alle informatie over de vergoedingen.

Tip: overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige verzekering op als u zich vóór 1 januari 2016 bij ons aanmeldt.