PV OWASE

Wat leuk dat je lid bent (of
overweegt om lid te worden!)
van PV OWASE,
dé personeelsvereniging voor alle
samenwerkende OWASE-bedrijven!

Wat kun je als lid verwachten?

• Verrassende en gezellige activiteiten
  • Voordeel bij vele, lokale leveranciers
  • De kans om op een leuke manier collega’s van diverse bedrijven te ontmoeten!

Wie kan er lid worden?

• Medewerkers van OWASE-bedrijven
  • Gepensioneerde medewerkers van OWASE-bedrijven

Wat kost het?

Het lidmaatschap bedraagt voor jou als medewerker € 2,50 per maand. Als medewerker betaal je dit bedrag via een maandelijkse inhouding op je salaris. Daarnaast geeft elke werkgever ook nog een bijdrage van €1,40 per medewerker per maand.

Aanmelden kan overigens op elk moment met een aanmeldingsformulier via jouw HR-afdeling! Afmelden kan uitsluitend via de voorzitter van onze personeelsvereniging, te bereiken via nummer: 06-44956584.

Bestuur PV OWASE

Broer Lenters Voorzitter
Hans Slot Penningsmeester
Gerrit Westerman Secretariaat
Eg Geerligs Secretariaat
Gerrit-Jan Lennips Lid
Henk Otten Lid
Lucienne Prenger Marketing & Communicatie

LET OP! Om mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn alle PV Owase activiteiten die tot en met 1 mei 2020 gepland staan uit voorzorg afgelast! Klik hier voor de herziene versie van de PV Owase agenda.

PV – aanmeldingsformulier
PV – kortingen en agenda 2020